Saturday, March 6, 2010

Κυπριακό Πρωτάθλημα: Κρίσιμη στροφή στην 24η αγωνιστική

Η 24η αγωνιστική δεν θα βγάλει πρωταθλητή, θα καθορίσει όμως τα δεδομένα με τα οποία θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους οι διεκδικητές. Σε πρώτο πλάνο, το ντέρμπι του Τσιρείου μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης το οποίο ενδεχομένως να καθορίσει αν το τον τίτλο θα συνεχίσουν να διεκδικούν τρεις ομάδες ή τέσσερεις.


Κάτω από αυτά τα δεδομένα, ο Απόλλωνας δίνει το σημαντικότερο του παιγνίδι στη σεζόν ενώ η Ανόρθωση κυνηγά την πρώτη της φετινή νίκη σε ντέρμπι αλλά και ρεβάνς από τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΛ και έχοντας να κερδίσει εδώ και τρεις αγωνιστικές, το παιγνίδι του είναι μονής επιλογής. Χωρίς άγχος και ευρισκόμενη σε αγωνιστική άνοδο, η ομάδα της ΑΕΛ δείχνει ικανή για όλα ενώ υπό προϋποθέσεις, διεκδικεί είσοδο ακόμη και στην πρώτη τετράδα.

Θεωρητικά, το πιο εύκολο έργο το έχει η πρωτοπόρος Ομόνοια, όμως από την στιγμή που η Νέα Σαλαμίνα της έχει ήδη κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο, οποιαδήποτε υποτίμηση μπορεί να κοστίσει.

Το αποτέλεσμα του αγώνα του Άρη με την ΑΕΠ θα καθορίσει το βαθμό του ενδιαφέροντος που θα έχουν οι επόμενες αγωνιστικές για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ενδιαφέρει και άλλες ομάδες, και πρωτίστως τη Νέα Σαλαμίνα.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Marfin Laiki:

Σάββατο 6 Μαρτίου (15:30)

Ερμής Αραδίππου-Δόξα Κατωκοπιάς
ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας-ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς
Άρης-ΑΕΠ (LTV)
Ένωση-Εθνικός Άχνας (Cytavision)

Κυριακή 7 Μαρτίου (15:30)

Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια (LTVSports1)
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ (LTV)
Απόλλωνας-Ανόρθωση (Cytavision)

No comments:

Post a Comment