Friday, October 14, 2011

Οι τουρκοκύπριοι συνέλαβαν σε γκέι πάρτι τον πρώην υπουργό οικονομικών της Κύπρου Μιχάλη Σαρρή

Σε ροζ σκάνδαλο σε γκέι πάρτι, εμπλέκουν οι Τουρκοκύπριοι τον πρωην υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλη Σαρρή.
Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, o Σαρρής συνελήφθη απο την τουρκοκυπριακή αστυνομία σε γκέι πάρτι που διοργανώθηκε στα Κατεχόμενα.  Σύμφωνα με πληροφορίες απο το "ψευδοκράτος" ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη την ώρα της σεξουαλικής πράξης με άλλους άνδρες και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι στην Κατεχόμενη Λευκωσία.  Τουρκοκύπριοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα. Κατηγορείται για " σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης" σύμφωνα με τους κανονισμούς του ψευδοκράτους
 
Οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ''δικαστηρίου'' του ψευδοκράτους και σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτού, εκδόθηκε εναντίον του ''διάταγμα'' τριήμερης ''κράτησης''.  Ερωτηθείς, στο πλαίσιο σημερινών δηλώσεών του στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία, σχετικά με την ενημέρωση των Αρχών της Δημοκρατίας για τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα κατεχόμενα περί ''συλλήψεως'' του κ. Σαρρή από την ''αστυνομία'' του ψευδοκράτους για ερωτικό αδίκημα, στο οποίο εμπλέκονται και ανήλικοι, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι ''για το συγκεκριμένο θέμα έχει επικοινωνήσει ο Ελληνοκύπριος - Μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα με τον Αξιωματικό - Σύνδεσμο Αρχηγείου Αστυνομίας και μας ενημέρωσε για τη σύλληψη χθες το βράδυ του συγκεκριμένου προσώπου από τις κατοχικές αρχές''.
 
Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο κ. Σαρρής ''σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών''.

No comments:

Post a Comment