Wednesday, November 30, 2011

Ανδρέας Πιτσιλλίδης εναντίων όλων!

Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης φαίνετε μετά το ξέσπασμα του που μιλούσε για συκοφάντες Ομονοιάτες τώρα του φταίει η δεξία και οι συντρόφοι του.  Ανδρέας Πιτσιλλίδης εναντίων όλων ένα πράμα!!  Σε ένα ξέσπασμα στην ανακοίνωση του λέει:

Και αναφέρομαι ενδεικτικά σε μερικά Πολιτικά πρόσωπα (για σένα το λέω ειδικά, αγαπητή συνάδελφε και σε σένα φίλε Ρίκκο), σε ορισμένους Αστυνομικούς (ο νοών νοείτω) και σε κάποιους Δημοσιογράφους ( θλιβερές εξαιρέσεις που αμαυρώνουν, όπως και στους προαναφερθέντες, την πλειοψηφία εξαίρετων και αξιέπαινων συναδέλφων τους).

Ψάξαμε και βρήκαμε κάποια σχόλια μελών, βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών του ΔΗΣΥ αλλά δυστηχώς δεν προλάβαμε να τα κάνουμε όλα copy καθώς έτρεχαν όλοι να τα κρύψουν (ακούς Ειρήνη??).  Πάρτε ένα δείγμα:


Εμείς δεν είμαστε κοινοί συκοφάντες κύριε Πιτσιλλίδη αλλά προβάλλουμε αυτά που μας κρύβουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ.  Κι επειδή είμαστε τίμιοι και ειλικρινής... βάζουμε και την ανακοίνωση σου ολόκληρη και ας κρίνει ο καθένας από μόνος του αν ισχύει ο κανόνας "Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά" ή το "Απού σιει μούγια, μουγιάζετε.."

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΓΗ.


by ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ on Wednesday, November 30, 2011 at 6:53am


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΣΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Με έντονο το αίσθημα δικαίου και επίγνωση ευθύνης, επιθυμώ να δηλώσω έντιμα και εύτολμα, ότι οι φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το πρόσωπό μου, είναι συκοφαντικές, άνανδρες, παντελώς ψευδείς και επικίνδυνα αναληθείς . Ουδέποτε στα 34 μου χρόνια διέπραξα οτιδήποτε πρόστυχο εντός του αυτοκινήτου μου και ασφαλώς ουδέποτε στην ζωή μου έχω καν φιλοξενήσει στο αμάξι μου αλλοδαπό πρόσωπο.


Μολονότι στην αρχή σκέφτηκα να μην πιστώσω με απάντηση αυτές τις εμετικά φαρμακερές λοιδορίες, εντούτοις επειδή η ύπουλη διαβολή και η εργολαβική παραπληροφόρηση φουντώνει καθημερινά αναστατώνοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας, αποφάσισα να τοποθετηθώ επίσημα για να καταγραφεί επιτέλους δημόσια και υπεύθυνα η αλήθεια. Λυπούμαι να παρατηρήσω πως μόνο αρρωστημένα και ανισόρροπα μυαλά θα μπορούσαν να διανοηθούν, ότι το να κάνει κανείς μια βόλτα με ένα καθόλα αξιοπρεπή φίλο του, με το αυτοκίνητό του, αυτό συνεπάγεται αυτόματα κάτι το πρόστυχο και το ανήθικο. Που θα οδηγηθεί η κοινωνία μας, όταν με τόση ευκολία συκοφαντούμε φθονερά οποιονδήποτε συμπολίτη και συνάνθρωπό μας; ( Και διασαφηνίζω πως δεν επικαλούμαι την Βουλευτική μου ιδιότητα. Απευθύνομαι προς όλους ως συμπολίτης και συνάνθρωπος και όχι προνομιακά ως εκλελεγμένος και συνταγματικά κατοχυρωμένος Αντιπρόσωπος του λαού ).


Με απορία λοιπόν παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες να εκτυλίσσεται μια φρικαλεότητα. Μέχρι κατάσκοπο των ΗΠΑ με είπαν και Μάρτυρα του Ιεχωβά! Είναι να μένει κανείς άφωνος, παρατηρώντας με πόση ευκολία διαδίδονται ψευδολογίες και σεναριολογίες και με πόση απληστία τις καταπίνουν πολλοί και τις αναμεταδίδουν. Και διερωτώμαι. Πως φτάσαμε ως εδώ, να ηδονιζόμαστε συλλογικά εξοντώνοντας ένα συνάνθρωπό μας, χωρίς αυτός να έχει κάνει οτιδήποτε μεμπτό και αξιοκατάκριτο; Πόσα απωθημένα και πόσα συμπλέγματα άραγε κουβαλούμε κάποιοι από μας; Πόσος φθόνος δηλητηριάζει την καρδιά μας, και πόση κακεντρέχεια και χαιρεκακία θολώνει την κρίση μας;


Η αναζήτηση της αλήθειας, είναι ίσως η μεγαλύτερη κατάκτηση-κληροδότημα του ελληνικού πνεύματος. Πως καταντήσαμε εμείς σήμερα να υιοθετούμε άκριτα και να ενστερνιζόμαστε αβίαστα κάτι, χωρίς αποδεικτική εγκυρότητα και δίχως την παραμικρή διασταύρωση και επαλήθευση; Τόσο έχει στρεβλωθεί η κρίση μας πια;



Στην ζωή μου είναι γνωστό πως δεν υπήρξα ποτέ ουδετερόφιλος και αυτό γιατί δεν ήταν ποτέ επιδίωξή μου ο έπαινος και το χειροκρότημα. Έτσι διατύπωνα ευθαρσώς και ελευθεροφρόνως την άποψή μου, σεβόμενος όμως όποιον διατηρούσε αντίθετη από μένα γνώμη. Μολαταύτα, αν διαφωνεί κανείς με κάποιον ή διατηρεί και αρνητική πιθανόν γι᾽αυτόν άποψη, για προσωπικούς, ιδεολογικούς ή άλλους λόγους, αυτό δεν του επιτρέπει ταυτόχρονα να μετατρέπεται σε ασύστολο λασπολόγο. Επειδή και άλλοι συμπολίτες μας κατά καιρούς έπεσαν θύματα παρόμοιας θηριωδίας, θα ήθελα να προειδοποιήσω με αυτή μου την ανακοίνωση, για την ορατό κίνδυνο να εκφυλιστεί, να εξαχρειωθεί και να διαβρωθεί τόσο η κοινωνία μας, που τελικά να μοιάζει περισσότερο με ζούγκλα άγριων και αιμοβόρων θηρίων παρά με κοινωνία ανθρώπων.



Απευθύνω, ύστατη και δραματική έκκληση προς όλους, να είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς, σοβαροί και υπεύθυνοι, και να μην γινόμαστε φιλοκατήγοροι αναμεταδοτές κατινίστικων κουτσομπολιών που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Και βαρύνουσα ευθύνη φέρουμε όσοι εκπροσωπούμε θεσμούς. Και αναφέρομαι ενδεικτικά σε μερικά Πολιτικά πρόσωπα (για σένα το λέω ειδικά, αγαπητή συνάδελφε και σε σένα φίλε Ρίκκο), σε ορισμένους Αστυνομικούς (ο νοών νοείτω) και σε κάποιους Δημοσιογράφους ( θλιβερές εξαιρέσεις που αμαυρώνουν, όπως και στους προαναφερθέντες, την πλειοψηφία εξαίρετων και αξιέπαινων συναδέλφων τους).



Καταληκτικά θυμίζω σε όλους μας, τον σοφό μας πρόγονο, φιλόσοφο Σωκράτη τον Αθηναίο να λέει: « Ο κακολόγος σκοτώνει την τιμή ενός ανθρώπου, ενώ ο φονιάς τη ζωή του. Η κακολογία είναι σοβαρότερη από τον φόνο. Γιατί ο φονιάς σκοτώνει με μεγάλο κίνδυνο της ζωής του μόνο τους ζωντανούς ενώ ο κακολόγος με μια κουβέντα του σκοτώνει και ζωντανούς και πεθαμένους».
Υ.Γ. Να ζήσεις Ανδρέα και χρόνια πολλά!

1 comment:

  1. Αθεόφοβοι κοινωνοί της κόλασης στην οποία κατευθύνεστε (είτε το γνωρίζετε είτε όχι)δεν επέρασεν από τον νουν σας ότι ο άνθρωπος μπορεί (αν μη τι άλλο) να στέκει στην αλήθεια. Πριν αρχίσετε να κουτσομπολεύετε σαν αργόσχολες γυναικούλες δεν θάπρεπε να έχετε ακράδαντα τεκμήρια στα χέρια σας;

    ReplyDelete