Friday, January 7, 2011

Συγκρούσεις με μολότοφ και σπαθιά στον Άγιο Δομέτιο

Κάτι από Άγιο Παντελεήμωνα θύμιζε ψες ο Άγιος Δομέτιος..  Γύρω στα μεσάνυχτα, στον Αγιο Δομέτιο 20 περίπου άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους, επιχείρησαν να θέσουν φωτιά σε οικεία με βόμβες μολότοφ, και έσπασαν ανεμοθώρακα αυτοκινήτου.
 
Η Αστυνομία οδήγησε δύο άτομα στον οικείο Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων και 23χρονο τραυματία που αιμορραγούσε στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ότι σε δρόμο στον Αγιο Δομέτιο γύρω στα 20 πρόσωπα, τα οποία έφεραν διάφορα επιθετικά όργανα, όπως σπαθιά, ρόπαλα και βόμβες μολότοφ, συνεπλάκησαν μεταξύ τους και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε οικεία.
 
Πρόσθεσε ότι μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι κάποια από τα άτομα αυτά έθεσαν φωτιά σε οικία με βόμβες μολότοφ. Από τη φωτιά, που φαίνεται ότι κατασβήστηκε από τους ενοίκους της οικίας, καταστράφηκε ολοσχερώς μια πολυθρόνα και προκλήθηκαν ζημιές σε τριθέσιο καναπέ, εντός της οικίας. 
 
Από τις έρευνες στην περιοχή εντοπίστηκαν στη λεωφόρο Αγίου Παύλου δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα, που οδηγήθηκαν στον οικείο Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων. Εντοπίστηκε επίσης ένα άτομο 23 ετών που αιμορραγούσε στο κεφάλι να κρύβεται σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Κατά την έρευνα που έγινε στην οικία, που δέχθηκε την επίθεση εμπρησμού, εντοπίστηκαν δύο μπουκάλια μπύρας, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν ως μολότοφ, και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
Σε άλλο δρόμο στον Αγιο Δομέτιο εντοπίστηκε αυτοκίνητο με σπασμένο τον πίσω ανεμοθώρακα, στο πίσω καπό του οποίου εντοπίστηκε βόμβα μολότοφ.

No comments:

Post a Comment