Saturday, April 16, 2011

PrimeTel Mobile: Το Μάιο με πρόθεμα 95

Μετά το πρόθεμα 99- και 97- της Cyta και το 96- της ΜΤΝ έρχεται η PrimeTel με το πρόθεμα 95. Η νέα υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας, PrimeΤel Μobile, ξεκινάει το Μάιο με πρόθεμα 95.
Η PrimeTel Mobile δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να προκρατήσουν από τώρα τον αριθμό που θέλουν μέσω της υπηρεσίας Reserve your Number.
Υπάρχουν δύο διαθέσιμες κατηγορίες, οι PrimeTel numbers και οι Gold numbers, οι τιμές των οποίων είναι €20 και €100 αντίστοιχα*.
Με την προκράτηση του αριθμού δίδεται και ένα SIM pack αξίας €15, με αρχικό χρόνο ομιλίας €10.
Η υπηρεσία Reserve your Number θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, με περισσότερους από 100. 000 αριθμούς και ισχύει τόσο για υπηρεσίες καρτοκινητής – PrimeTel Mobile pay as you go όσο και για συμβολαίου – PrimeTel Mobile pay monthly.
Η υπηρεσία καρτοκινητής PrimeTel Mobile pay as you go θα είναι σύντομα σε λειτουργία, ενώ η υπηρεσία PrimeTel Mobile pay monthly θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι. Κάθε συνδρομητής της PrimeTel Mobile pay as you go, θα μπορεί να διατηρήσει τον υπάρχων αριθμό, εάν το επιθυμεί, και κατά τη μεταφορά του στην υπηρεσία PrimeTel Mobile pay monthly.

2 comments:

  1. Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει φορητότητα αριθμών και όχι προθέματα. Αυτό διευκολύνει και τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών. Γιατί τώρα όπως είναι τα πράγματα το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι και πολύ καλό. 4 Φορές πάνω είναι οι τιμές της Cyta Κύπρου από τη θυγατρική της Ελλάδος.

    ReplyDelete
  2. Ίσως αυτό που λες να αξίζει να κάνουμε μια έρευνα και να την παρουσιάσουμε Μιχάλη. Θα το κοιτάξω.

    ReplyDelete