Monday, June 20, 2011

Anthoupoli Sunrise Party

Αρχές Μαίου ένα βράδυ η παρέα εξασκεί το αγαπημένο της χόμπι. Αρακτοί απολαμβάνουμε τις μπύρες μας και συζητούμε για το καλοκαίρι πού βρίσκεται προ των πυλών.
Κάτω υπό την επίρρεια του αλκοόλ βγαίνει η ιδέα για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού party πού θα γίνει με τη βοήθεια των μελών της παρέας του πάρκου. Οικονομικής και όχι μόνο. Οι συντελεστές του party δούλεψαν αδιάκοπα επί τρεις εβδομάδες για την άψογη οργάνωση του event. Καλεσμένοι όλος ο κόσμος ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικής τάξης.

Οι εισφορές ξεκινούσαν από 10 μεχρι 20 ευρό ανάλογα με την οικονομική ευχέρεια πού έχει ο καθένας. Το αποτέλεσμα 400 άτομα νεαρής ηλικίας από τη γύρω περιοχή να μαζευτούν και να μείνουν κατενθουσιασμένοι από αυτό πού έζησαν. Σε ένα πάρκο λίγο έξω από τη Λευκωσία να στήνετε ένα σκηνικό πού θύμιζε περισσότερο παραλιακό μπαράκι. Για τραπεζάκια βαρέλες οί οποίες ήταν ειδικά διακοσμημένες, ενώ το bar ήταν αυτοσχέδια. Με μουσική house, reggae, trance και άλλα ελληνικά hits η διασκέδαση έφτασε στο zenith. Στο τέλος να μας ρωτούν οι παρευρισκόμενοι πότε θα γίνει το επόμενο party και πώς θα μπορούσαν και αυτοί να μας βοηθήσουν. Να πούμε ότι καλεσμένοι στο Anthoupolis Sunrise Party ήταν και η αστυνομία Κύπρου ή οποία με μόλις 8 περιπολικά θέλησε να χαλάσει το party. Ας μην ασχοληθούμε όμως με αυτό. Η στενοκέφαλη κυπριακή κοινωνία δεν ανέχεται αυτούς τους τρόπους διασκέδασης.
Σκεφτείτε λοιπόν πόσο φτηνοί και κυρίως ποιοτικοί τρόποι διασκέδασης υπάρχουν. Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε ακριβά τη διασκέδαση μας. Μας στοιβάζουν σε νυκτερινά κέντρα όπου για να πας να πάρεις ένα ποτό πρέπει να ποδοπατήσεις όλο το μαγαζί, σε αναγκάζουν να ντυθείς με γελοίο τρόπο όπως επιθυμούν αυτοί και αν δεν τους αρέσεις ο κομπλεξικός, αμόρφωτος security σου στερεί το δικαίωμα της διασκέδασης.
Θα ήταν ωραίο λοιπόν οι νέοι να έχουν τους δικούς τους εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης κάτι πού θα ανάγκαζε τα νυκτερινά κέντρα να ανεβάσουν τη ποιότητα της διασκέδασης πού προσφέρουν. Όπου υπάρχει πάρκο, πλατεία και οποιοσδήποτε άλλος ανοικτός χώρος είναι εκμεταλλεύσιμος για σκοπούς διασκέδασης. Φέρτε μουσικά όργανα κονσόλες, άφθονο ποτό και διοργανώστε και εσείς το δικό σας party. Μπορεί σε κάποια φάση στο μακρινό μέλλον η νεολαία να καταλάβει το τι γίνεται εις βάρος της και να αναζητήσει αυτούς τους εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης.
Το επόμενο party στην Ανθούπολη σύντομα θα είναι γεγονός. Θα σας περιμένουμε να ζήσετε από κοντά την εμπειρία αυτού του είδους διασκέδασης. Οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι για να πάρετε μια γεύση από το τι έγινε το βράδυ της 4ης Ιουνίου στο πάρκο Ανθούπολης.    

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ DRESSING CODE

ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΤ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

ROOTS - ROCK- REGGAE

TAKE THEIR SPIRIT AND PUT IT IN YOUR HEAR

No comments:

Post a Comment