Sunday, September 18, 2011

Μιχάλης Ζαμπίδης VS Danila Utenkov 1η Οκτωβρίου στην Λεμεσό


Στη Λεμεσό της Κύπρου θα βρίσκεται το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ρώσο Πρωταθλητή Danila Utenkov σε μια δύσκολη μάχη έχοντας ως στόχο μόνο την νίκη που θα προστεθεί και θα αυξήσει το track record του.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα στις 19:00 το βράδυ, ενώ πριν τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη θα προηγηθούν ακόμα 7 αγώνες kick boxing με σημαντικούς αθλητές.Μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη θα ταξιδέψει  η ομάδα του, ο προπονητής του Μπάμπης Παπαδόπουλος, η manager του Τόνια Φουσέκη και ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Οι θαυμαστές του Iron Mike που δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στη διοργάνωση της Κυπρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά για πρώτη φορά στο διαδίκτυο, μέσω Live streaming, μπαίνοντας στο www.kickboxinglive.com και αγοράζοντας το εισιτήριο/κωδικό μέσω του www.viva.gr.
Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα προϊόντα WILKINSON SWORD, τα X-TREME STORES, και η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.
 
Τα σημεία προπώλησης των εισιτήριων για τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό της Κύπρου την 1/10/2011 είναι:

Λεμεσός Βetfair (Φώτα Συμιλλίδη)
Rich Casino (Κολωνακίου έναντι γυμναστήριο Λινόπετρας)
Λευκωσία: Περίπτερο Οκτάγωνο
Πάφος: Περίπτερο Φειδίας Στόκος
Λάρνακα: Περίπτερα ΔΗΒΑ

No comments:

Post a Comment