Friday, December 9, 2011

Έκτροπα στον αγώνα Απόλλων - Γαλατάσαραϊ

Eπεισόδια σημειώθηκαν στον ψεσινό αγώνα πετόσφαιρας μεταξύ του Απόλλωνα και της τουρκικής Γαλατάσαραϊ, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να παρέμβει και να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτό, λίγο μετά την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των ''32'' του CEV Cup (Πετόσφαιρας) Γυναικών αγώνα, που διεξήχθη χθες μεταξύ 20.30 και 22.00, προκλήθηκε ένταση στην κερκίδα των οπαδών του Απόλλωνα και κάποιοι οπαδοί κατάφεραν και εισήλθαν στα αποχωρητήρια του γηπέδου, προκαλώντας μικροζημιές, ενώ έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, 28χρονος εισήλθε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 28χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί και να κλητευθεί αργότερα.

Ένταση προκλήθηκε και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, πάλι από πλευράς των οπαδών του Απόλλωνα, ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα προέβη σε δυναμική επέμβαση, υποχρεώνοντας τους οπαδούς του Απόλλωνα να αποχωρήσουν από το στάδιο.

Έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων σε μια προσπάθεια να διαλυθούν οι ταραξίες, συμπλήρωσε.

Ο αγώνας έληξε χωρίς να σημειωθεί άλλο έκτροπο, ανέφερε προσθέτοντας ότι προκλήθηκε μόνο υλική ζημιά σε αστυνομικό αυτοκίνητο του οποίου θρυμματίστηκε ο ανεμοθώρακας

Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στους 500 οπαδούς του Απόλλωνα και 35 Τ/κ οπαδοί της Γαλατάσαραϊ.
 
Pigi: Sigmalive

No comments:

Post a Comment