Tuesday, December 13, 2011

ΒΟΜΒΑ: Έλληνας διεθνής πόνταρε μεγάλα ποσά σε παράνομο Κυπριακό αγώνα!

Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής πόνταρε μεγάλα ποσά σε παράνομο Κυπριακό αγώνα, σύμφωνα με το gazzetta.gr.
 
Το κείμενο αναλυτικά:
 
"Στο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στην Κύπρο εμπλέκεται και ένας εν ενεργεία Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, το όνομα του οποίου είναι γνωστό και στις Ελληνικές αρχές.
 
Η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ προχώρησε σε άλλη μία αποκάλυψη, καθώς σύμφωνα με σχετικό έγγραφο από την Κύπρο αποδεικνύεται ότι Έλληνας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής εμπλέκεται σε στοιχηματικό σκάνδαλο. Οι Κυπριακές αρχές ερευνούν την υπόθεση στην Κύπρο και μάλιστα έχουν ενημερώσει τις αντίστοιχες Ελληνικές αρχές για την υπόθεση από τον Σεπτέμβριο του 2011.
 
Η Κυπριακή αστυνομία άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστής στους οποίους βρέθηκαν ποσά που ενισχύουν τα παραπάνω, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής ο διεθνής ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει στοιχηματίσει σε ένα δελτίο ποσό της τάξης των 60.000 Κυπριακών λιρών! Ποσό που ξεπερνάει τις 102.000 ευρώ.
 
Τέλος, στο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στην Κύπρο εμπλέκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων είναι γνωστά στις αρχές και οι υποθέσεις τους ερευνώνται".
 

No comments:

Post a Comment