Wednesday, April 6, 2011

Η Κύπρος έχει 2 από τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη…

Σύμφωνα με την Trip Advisor, μια πολύ δημοφιλή ιστοσελίδα (τουριστικό οδηγό), η Κύπρος κατετάγη στη Νο 1 και Νο 3 θέση στο Top 10 με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Η πρώτη θέση πήγε στην Αγία Νάπα, ενώ η τρίτη θέση… στον Πρωταρά.

Αγία Νάπα
Αυτό το θέρετρο, με τις καταπληκτικές παραλίες , έχει ένα κομμάτι μιας ατμόσφαιρας Spring Break (τα πάρτυ ξεκίνούν αργά το απόγευμα και διαρκούν όλη τη νύχτα). Αν ο χορός με ένα μπικίνι δεν σας ενθουσιάζει, μην ανησυχείτε, μπορείτε να εξερευνήσετε ένα μεσαιωνικό μοναστήρι ή να απολαύσετε κρουαζιέρες στο υπέροχο γαλάζιο του νερού. Οι οικογένειες θα θελήσουν να επισκεφθούν το Water World, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στην Ευρώπη…

Πρωταράς
Οικογενειακό και ήσυχο περιβάλλον,ο  Πρωταράς, βρίσκεται κατά μήκος της αμμώδους ακτογραμμής της  Κύπρου. Η περίφημη παραλία  είναι το βασικό πλεονέκτημα της περιοχής,  που προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, κρατήστε και ένα  επιφυλακτικό μάτι  για το θρυλικό θαλάσσιο τέρας  της Αγίας  Νάπας . Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις  κυπριακές σπεσιαλιτέ σε ένα από τα πολλά υπαίθρια εστιατόρια θαλασσινών  στην πόλη.

Top Ten παραλιακοί  Προορισμοι  στην Ευρώπη
01. Αγία Νάπα, Κύπρος
02. Σκιάθος, Ελλάδα
03. Πρωταράς, Κύπρος
04. Μύκονος, Ελλάδα,
05. Oludeniz, Τουρκία
06. Στ. Ives, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
07. Alcudia, Βαλεαρίδες Νήσοι, Ισπανία
08. San Vito Lo Capo, Σικελία, Ιταλία
09. Calvia, Βαλεαρίδες Νήσοι, Ισπανία
10. Villasimius, Σαρδηνία, Ιταλία

Πηγή: kopiase.wordpress.com

1 comment:

  1. Καλό είναι επειδή ζούμε δύσκολες εποχές όποιος έχει κάποια σκέψη για εύρεση εργασίας να ενημερώνει, μήπως και κάποιος από μας έχει τα προσόντα και βρει καμμιά δουλειά. Αμην!

    Εγώ ψάχνοντας βρήκα αυτό το σάϊτ: Πήγαινε http://www.facebook.com/group.php?gid=86696437720
    και πάτα "Γίνε μέλος" για να έχεις πρόσβαση. Θα πρέπει να έχεις το φέϊσμπουκ ανοιχτό (σε άλλη σελίδα).

    ReplyDelete