Saturday, February 11, 2012

Ανεγκέφαλος "έπνιξε" με δακρυγόνο σπρέι νεαρούς σε club της Λευκωσίας

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα σε club της πρωτεύουσας όταν, άγνωστο πρόσωπο, πέταξε δακρυγόνο σπρέι στη μέση της πίστας. Αποτέλεσμα, οι εκατοντάδες νεαροί που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο να μην μπορούν να αναπνεύσουν και να τρέχουν να βγουν από το μαγαζί.

Δύο δεκαεξάχρονες διακομίστηκαν στις πρώτες βοήθειες του ΓΝΛ όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών ενώ τρίτη 16χρονη κοπέλα διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου παρέμεινε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την μητέρα άλλης νεαρής, η οποία επίσης διασκέδαζε στο συγκεκριμένο club, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, μας ανέφερε πως έφτασε στο σημείο γύρω στις 3 τα ξημερώματα για να παραλάβει την κόρη της, η οποία έντρομη και σε κατάσταση πανικού της είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα. Όπως μας είπε η μητέρα, δεν πίστευε στα μάτια της από το θέαμα που αντίκρισε. Παιδιά 16 και 17 χρονών με υγρά μάτια να κάνουν εμετούς.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο νυχτερινό κέντρο, πήραν καταθέσεις και παρέλαβαν ως τεκμήριο το δακρυγόνο σπρέι, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον ασυνείδητο που έθεσε σε κίνδυνο αρκετά πρόσωπα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεγκέφαλοι ρίχνουν τέτοιου είδους σπρέι σε νυχτερινά κέντρα, διακινδυνεύοντας τη σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονες ανησυχίες και προβληματισμό τόσο στην αστυνομία όσο και στους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, οι οποίοι μελετούν τρόπους αποφυγής παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

No comments:

Post a Comment