Wednesday, February 29, 2012

Ολυμπιακός Λευκωσίας VS Κάστρο: Ιστορίες γι αγρίους!

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε τα φώτα της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας Σέζαρ Κάστρο και δύο μπράβους του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
 
Την Παρασκευή 24/2 το βράδυ γύρο στις 11.00 ο Κάστρο έντρομος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π όπου και του ανέφερε ότι δύο μπράβοι μπήκαν στο σπίτι του, τον κτύπησαν και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να υπογράψει ένα έγγραφο. Μαζί με το έγγραφο αυτό για να διασφαλίσουν την εγκυρότητα της υπογραφής του είχαν φωτοτυπία από άλλο έγγραφο με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και το σήμα της ομάδας.
 
Άμεσα ο ΠΑ.Σ.Π μαζί με τους νομικούς του συμβούλους συμβούλεψαν τον ποδοσφαιριστή να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός, όπου μετά με την συνοδεία αστυνομίας πήγε στο σπίτι του και πήρε τα πράγματα του για να μείνει σε ξενοδοχείο. Κατά την διάρκεια της νύχτας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και ο νομικός σύμβουλος του ΠΑ.Σ.Π. ήταν σε άμεση επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστής.
 
Την επόμενη μέρα ο Κάστρο έδωσε κατάθεση στην αστυνομία μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π και τον συμπαίκτη του Άμο. Τα σημάδια στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή ήταν εμφανή και δεν άφηναν καμία αμφιβολία για το ότι είχε κτυπηθεί. Μετά το τέλος των καταθέσεων ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε άλλη πόλη μέχρι και που έφυγε από την Κύπρο με ασφάλεια.
 
"Μου τηλεφώνησε στις 23.00. Ήταν τρομοκρατημέμος. Είδα ένα μισό-σπασμένο δόντι και μία πληγή στο λαιμό του", ανέφερε ο Νεοφυτίδης, ο οποίος συνόδεψε τον Βενεζουελάνο στον αστυνομικό σταθμό, όπου ο 28χρονος αμυντικός κατήγγειλε το συμβάν.
 
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός αρνείτε το όλο συμβάν και λέει ότι τα όπλα τα έβγαζαν το 55-59..

No comments:

Post a Comment