Thursday, February 10, 2011

Αναδημοσίευση: Κύριοι της Δικαστικής, βγάλτε τις μάσκες... ακόμα δεν ήρθαν τα Καρναβάλια!

Θέλω να γράψω πολλά, να βγουν από μέσα μου γιατί νιώθω ότι θα εκραγώ. Δεν μπορώ να το κάνω για δύο λόγους:
α) δεν έχω χρονο
β) (και σημαντικότερο) αν το κάνω, θα πάω φυλακή!
Γι' αυτό αφήνω τους άλλους να τα πουν.
Παιδιά και αποπαίδια ή ... δύο μέτρα και δύο σταθμά; (1) Καταρχάς, εκεί στη Δικαστική του πιο αξιοκρατικού οργανισμού της ...βραχονησίδας, θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι με τέτοιες αποφάσεις γιγαντώνουν και... θεριεύουν την προκατάληψη και χωρίζουν το ποδόσφαιρο μας σε παιδιά και αποπαίδια. Δεν γίνεται κύριοι όταν για παράδειγμα γίνονται πολύ πιο σοβαρά επεισόδια σε ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας ή σε άλλα

παιχνίδια, να επιβάλλονται ποινές «χάδι» με χρηματικά πρόστιμα και όταν δικάζονται κάποιες άλλες ομάδες να εξαντλείται η αυστηρότητα σας ή να προσπαθείτε να (από)δείξετε ότι (και καλά...) είστε αποφασισμένοι να βάλετε το ...«μαχαίρι στο κόκαλο»!
Ο Τρομοκράτης

Παιδιά και αποπαίδια ή ... δύο μέτρα και δύο σταθμά; (2)

Δηλαδή, αν η ΑΕΛ τιμωρήθηκε μία αγωνιστική για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη εκτός γηπέδου, τότε τι ποινή θα πρέπει να επιβληθεί στην Ανόρθωση για τα σοβαρά έκτροπα που έλαβαν χώρα μέσα και έξω από το «Αμμόχωστος» στο ματς με τον Ερμή που μάλιστα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού διακόπηκε οριστικά; Με την ίδια λογική, πόσες αγωνιστικές έπρεπε να τιμωρηθεί η «κυρία» για τα πολύ πιο σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΓΣΖ κόντρα στην ΑΕΚ; Με πόσες αγωνιστικές έπρεπε να τιμωρηθούν οι «αιώνιοι» της Λευκωσίας για τα επεισόδια στο μεταξύ τους ντέρμπι (και τελικά τιμωρήθηκαν πάλι μόνο με πρόστιμο) και με πόσες αγωνιστικές έπρεπε να τιμωρηθούν σε κάποια από τα μεταξύ τους παιχνίδια (πέρσι, πρόπερσι ή τα προηγούμενα χρόνια) που έχουν γίνει μεγάλης έκτασης επεισόδια;
Ο Τρομοκράτης

Παιδιά και αποπαίδια ή ...δύο μέτρα και δύο σταθμά; (3)

Να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας για να μην αρχίσετε πάλι ορισμένοι να διαμαρτύρεστε. Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς και ΟΛΕΣ τις ομάδες, αλλά υποστηρίζουμε το δίκαιο και δεν μπορούμε να βλέπουμε κάποιες ομάδες (όποιες και αν είναι, όπως και να λέγονται), να αντιμετωπίζονται αυστηρότερα από κάποιες άλλες και να υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στην λήψη οποιοδήποτε αποφάσεων. Δηλαδή, πως θα ένιωθαν οι οπαδοί των δύο "αιωνίων" της Λευκωσίας αν για παράδειγμα ήταν χθες στη θέση των οπαδών της ΑΕΛ ή του Απόλλωνα που επηρεάζεται και αυτός έμμεσα/άμεσα; Είστε έξυπνοι άνθρωποι και καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε. Έφταιξες κύριε; Να πληρώσεις! Όποιος και αν είσαι, μεγάλος ή μικρός! Όχι όμως να πληρώνει ο ένας με τιμωρίες έδρας και ο άλλος να χαϊδεύεται με πρόστιμα, ακόμα και όταν τα κάνει γης μαδιάμ! Αποφασίστε επιτέλους τι... "δικαιοσύνη" θέλετε για να μην μπαίνει ο κόσμος των ομάδων σε αυτό το "τρυπάκι" της αντιπαράθεσης, το οποίο μόνο τεράστια ζημιά (και πολύ περισσότερα προβλήματα) μπορεί να προκαλέσει στο άμεσο μέλλον!
Ο Τρομοκράτης

Παιδιά και αποπαίδια ή ... δύο μέτρα και δύο σταθμά; (4)

Τέτοια ανομοιομορφία αποφάσεων, προκαλεί το κοινό αίσθημα του φίλαθλου κόσμου και διαιωνίζει την καχυποψία και την προκατάληψη. Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς; Μέχρι πότε θα εκτίθενται; Για παράδειγμα, θυμάστε τι δικαιολογία επικαλέστηκαν πέρσι οι κύριοι της Δικαστικής όταν αποφάσισαν να μην τιμωρήσουν το ΑΠΟΕΛ (έτυχε να είναι το ΑΠΟΕΛ, μπορούσε να ήταν άλλη ομάδα) για να μη διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» το ντέρμπι με την Ομόνοια; Εξήγησαν το σκεπτικό τους και είπαν ότι έτσι θα τιμωρούταν και η Ομόνοια. Ωραία ...Τώρα όμως, δεν τιμωρείται και ο Απόλλωνας πέραν την ΑΕΛ; 
Ο Τρομοκράτης

Παιδιά και αποπαίδια ή ...; δύο μέτρα και δύο σταθμά; (5)

Μήπως κάνουμε λάθος; Και μην μας πείτε ότι φέτος άλλαξε ή δεν άλλαξε η σύνθεση της Δικαστικής, έτερον εκάτερον! Επαναλαμβάνουμε. Να δικάζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια κριτήρια και να τιμωρούνται με τις ανάλογες ποινές όταν οι οπαδοί τους προβαίνουν σε πράξεις βίας και χουλιγκανισμού, αλλά όχι να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ακόμα και στις τιμωρίες! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ πια ...
Ο Τρομοκράτης
protathlima.com

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Μετά την χθεσινή απόφαση της Δικαστικής για να τιμωρήσει την ΑΕΛ, με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπου ουσιαστικά τιμωρεί και τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος και τα μέλη της Δικαστικής θα έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί.
Μας απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι δικάζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. Χθες, όχι σήμερα.
Τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν όλους!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!
supermpala.com
Η ποδοσφαιρική Λεμεσός θα παρακολουθήσει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής από την τηλεόραση!!! Η ΑΕΛ τιμωρήθηκε από την δικαστική για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα θα γίνει χωρίς την παρουσία του ένθερμου κοινού των δύο ομάδων της πόλης μας.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ενώ ήταν τιμωρημένο το ΑΠΟΕΛ αποφασίστηκε όπως το ντέρμπι με την Ομόνοια γίνει κανονικά στην παρουσία φιλάθλων στο ΓΣΠ. ΤΟΤΕ είχε δικαιολογηθεί το γεγονός για να μην τιμωρηθούν οι οπαδοί της Ομόνοιας γιατί θα είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους σε ένα αγώνα που πιθανόν- όπως και έγινε- θα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι ουσιαστικά είχαν επωφεληθεί και οι δύο ομάδες της Λευκωσίας αφού μοιράστηκαν και αρκετές χιλιάδες ευρώ από τις εισπράξεις, κάτι το οποίο τώρα θα στερηθούν οι δύο ομάδες της πόλης μας.

Αναμένουμε κοινό αίτημα ΑΕΛ και Απόλλωνα με την ελπίδα ότι η ΚΟΠ θα δείξει την ίδια ευαισθησία όπως και πέρσι. Άλλωστε όπως Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ το ίδιο ΑΕΛ και Απόλλωνας είναι μέλη της ίδιας ομοσπονδίας.
limassolsports.com

No comments:

Post a Comment