Sunday, January 10, 2010

Διακόπηκε το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Ο νόμος των ανεγκέφαλων θριάμβευσε στο Λευκόθεο!

Ένα καλαθοσφαιρικό παιχνίδι, ανάμεσα στον Madisons ΑΠΟΕΛ και στην Ομόνοια δεν έμελλε να ολοκληρωνόταν ποτέ και που τελικά κατακυρώθηκε υπέρ των γαλαζοκιτρίνων, μετά την άρνηση των πρασίνων να συνεχίσουν, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στην 4η περίοδο (32ο λεπτό), με το σκορ στο 60-55 για τον ΑΠΟΕΛ.


Οπαδοί των γηπεδούχων, πάνω από τον πάγκο της δικής τους ομάδας, στην ένταση των διαμαρτυριών για ένα σφύριγμα, έκαναν το προστατευτικό του πάγκου να καταρρεύσει και να βρεθούν οπαδοί πάνω στους παίκτες!

Άμεσα αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα, με τους διαιτητές (Σάντος, Κωνσταντινίδης, Θεοχάρους) να αποχωρούν για τα αποδυτήρια, όπως και η ομάδα της Ομόνοιας.

Οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ έκαναν κάθε προσπάθεια για να συγκρατήσουν τους οπαδούς που προκαλούσαν τα επεισόδια, αλλά η κατάσταση είχε ξεφύγει...

Αρκετά αντικείμενα έπεσαν στο παρκέ (μέχρι και πυροσβεστήρας) και μετά από μια ώρα και βάλε, αποφασίστηκε η επανέναρξη του αγώνα, όταν η κατάσταση έδειξε να ηρεμεί.

Όμως, η ομάδα της Ομόνοιας ήταν ανένδοτη ως προς το να συνέχιζε το παιχνίδι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει το φύλλο αγώνα, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Βεβαίως, τον τελευταίο λόγο για τις όποιες τιμωρίες, θα έχει η Δικαστική Επιτροπή...

No comments:

Post a Comment