Friday, January 8, 2010

Ανόρθωση: Με το νέο... αίμα κόντρα στην Σαλαμίνα

Είδηση έβγαλε η προπόνηση της Ανόρθωσης την Παρασκευή, καθώς ο Μαρκ Φοδέριγχαμ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα δείχνοντας να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Με αυτά τα δεδομένα, ο Σκοτσέζος μέσος θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Σλάβο Μούσλιν οπως και οι υπόλοιποι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτης της "Μεγάλης Κυρίας", Βαγγέλος Μάντζιος, Μιγκέλ Πέδρο και Μάρκος Μιχαήλ.



Οι φίλοι της Ανόρθωσης περιμένουν με αγωνία να δουν αγωνιζόμενα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους, με τον Σλάβο Μούλσιν να μην εχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα κάποιων εξ αυτών. Να αναφέρουμε πως ο Δέλλας προπονήθηκε ατομικά και την Παρασκευή και έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, κρίνεται αμφίβολη. Ο Γιάννης Σκοπελίτης ανέβασε ρυθμούς και αναμένεται πως το Σάββατο θα προπονηθεί κανονικά.

Με πάσα επιφύλαξη θεωρούμε πως η Ανόρθωση θα παραταχθεί την Δευτέρα σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Μπεκιάι στο τέρμα, στόπερ τους Κατσαβάκη και Γεωργίου, δεξί μπακ τον Οτσόκολιτς και αριστερό μπακ τον Λεϊβακαμπέσι. Στο κέντρο την τριάδα θα απαρτίζουν οι Μαραγκός, Σκοπελίτης και Λαμπάν, στο δεξί φτερό ισως κάνει ντεμπούτο ο Πέδρο, στο αριστερό φτερό ο Οκκάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Καφού.

Σε περίπτωση που ο Σκοπελίτης δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τότε ισως να δούμε τον Φοδέριγχαμ να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή για να αρχίσει σταδιακά να παίρνει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

No comments:

Post a Comment