Wednesday, July 13, 2011

Κουκουλοφόροι έκαναν πεδίο μάχης την ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας



Νεαροί κουκουλοφόροι φορώντας μαύρα ρούχα έριξαν πέτρες εναντίον του Προεδρικού και άναψαν φωτιές καταστρέφοντας την ειρηνική εκδήλωση που έκαναν χιλιάδες πολίτες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την χθεσινή φονική έκρηξη στο Μαρί που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους διαλύσει αφού οι μερίδα των νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπα έκανε πεδίο μάχης την περιοχή ρίχνοντας πέτρες και φλεγόμενα ρόπαλα εναντίον των αστυνομικών που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να πλησιάσουν το κτίριο του Προεδρικού.
Ωστόσο, κάποιοι κατάφεραν να περάσουν από την κύρια είσοδο και να φτάσουν μέχρι την πρώτη ελεγχόμενη πύλη. Επίσης, άναψαν φωτιά στον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού και προσπάθησαν να στήσουν οδοφράγματα με πλαστικούς κάδους απορριμμάτων.

Συγκεντρωθέντες που φορούν φανέλες του ΕΛΑΜ και κράνη φωνάζουν συνθήματα όπως ''Κύπρος σε πουλάνε, στους Τούρκους σε ξεπουλάνε''. Διαδηλωτές τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.




1 comment:

  1. Δεν φρόντισε να χωρίσει τα λευκού φωσφόρου από τα λοιπά πυρομαχικά; Δεν θα δικαστεί ο πρόεδρος για εγκληματική αμέλεια περί την Εθνική Ασφάλεια; Δες εδώ. Κάνε κλικ στο "Γίνε μέλος" για πρόσβαση http://www.facebook.com/group.php?gid=86696437720&v=info (πρέπει να έχεις φέϊσμπουκ ανοιχτό σε άλλη σελίδα)

    ReplyDelete