Thursday, April 5, 2012

Κυπριακό Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν - Βόμβα σε διαιτητή

Με τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις διαιτητών και δικαστικών επιτροπών (όπως η ψεσινή τιμωρία 2 αγωνιστικών στην Ομόνοια και μόνο 1 στο ΑΠΟΕΛ για τις ίδιες κατηγορίες στον ίδιο αγώνα και οι εξοντωτικές τιμωρίες προπονητών) η κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε μια πολύ επικίνδυνη καμπή.  Η προκατάληψη έχει χτυπήσει κόκκινο και οι οπαδοί στα όρια τους.  Λογικό είναι κάποιοι λιγότερο ψυχραιμότεροι να φτάνουν στα άκρα γι αυτό ας ψάξουν οι ιθύνοντες επιτέλους πιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί για την ένταση που επικρατεί πρωτού θρυνήσουμε θύματα.
 
Ο λόγος που σας γράφω τα πιο πάνω είναι η νέα επίθεση κατά διαιτητή. Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του βοηθού διαιτητή, Ανδρέα Ανδρέου, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές υλικές ζημιές.
 
Θυμίζουμε ότι ο κύριος Ανδρέου ήταν ο δεύτερος βοηθός διαιτητής στο πρόσφατο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο ΓΣΠ. Μετά κι από αυτό το κτύπημα μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν μεταξύ άλλων από το χώρο της διαιτησίας, οι Τράττος, Πάπουτσος, Αριστείδης Χρίστου, Χρήστος Ηλία, αλλά και το οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών ας κάνουν ΟΛΟΙ την αυτοκριτική τους για το τι πάει λάθος.
 
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου δεν αποκλείετε να πάρει κάποια μέτρα, με την αποχή τους από τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της φάσης των πλέι οφ να εξετάζεται και να είναι μέσα στις σκέψεις τους, αφού όπως λένε ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι ίδιοι ανησυχούν πολύ για τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και των οικείων τους, μια και οι επιθέσεις συνεχίζονται, χωρίς κάποιος να μπορεί -όπως αποδεικνύεται- να τους προστατεύσει.
 
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
 
Έκρηξη εργοστασιακής κροτίδας – Κακόβουλη ζημιά
"Γύρω στις 12.50π.μ. σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητο, 30χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στη Λεμεσό.
Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, η έκρηξη οφείλεται στην πυροδότηση εργοστασιακής κροτίδας, η οποία είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του οχήματος.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος, άγνωστης, μέχρι στιγμής, αξίας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση".

No comments:

Post a Comment