Thursday, August 25, 2011

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ Live στο Cytavision

Μετά την πανάξια πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμονή της κλήρωσης, σήμερα παίρνει σειρά το Γιουρόπα Λιγκ με διπλή εκπροσώπηση για την Κύπρο.
 
 
Πρώτη αρχίζει την προσπάθεια της η ΑΕΚ Λάρνακας και θα ακολουθήσει η προσπάθεια της Ομόνοιας Λευκωσίας στην Αυστρία και είναι γεγονός πως τα αποτελέσματα της περασμένης Πέμπτης, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για συνεχίσουν οι ομάδες μας το ευρωπαϊκό τους οδοιπορικό.
 
 
Η αγωνιστική τους παρουσία στη διοργάνωση δικαιωματικά δίνει ελπίδες για το καλύτερο και μέσα από σημερινό απολογισμό, όλοι εύχονται νέες επιτυχίες για το ποδόσφαιρο μας και είσοδο τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
 
 
Το κυπριακό ποδόσφαιρο διανύει μια σημαντική μέρα και είσοδος ομάδων μας στους ομίλους της διοργάνωσης θα αποφέρει σημαντικό όφελος και για τους δύο εκπροσώπους μας αλλά και για την Κύπρο μας γενικότερα.
 
 
ΑΕΚ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει (20:00 απευθείας από την Cytavision) στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ρόζενμποργκ στην ρεβάνς του 0-0 και ο προπονητής της Τον Κάανεν ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στην ενιαία προσπάθεια της πρόκρισης.
 
 
«Πλέον όλοι το πιστεύουν και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Για να πετύχουμε χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου μας», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής. Περισσότερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.
 
 
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει (22:05 απευθείας από την Cytavision) στην Αυστρία την Σάλτσμπουργκ στον επαναληπτικό του 2-1 και ο Νεόφυτος Λάρκου ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμα του κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου:
 
 
«Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή σε όλο το 90λεπτο. Είμαστε έτοιμοι και αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ομόνοιας. Περισσότερα στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας.

No comments:

Post a Comment