Wednesday, December 29, 2010

Κυπριακή Καλαθόσφαιρα: ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων, Αχιλλέας, ΕΘΑ, Ομόνοια και Κεραυνός υπογράφουν τη νέα ανακοίνωση στο... σήριαλ "Arthur Lee". Η ανακοίνωση αναφέρει πως η παραίτηση Ευθύμιου Ευθυμίου ανακουφίζει τα σωματεία που την υπογράφουν, ενώ σημειώνεται και μια σειρά αποφάσεων που θα κυνηγούν τον κ. Eυθυμίου, όπως αναφέρεται.
Η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά μας δικαίωσες και πάλι. Όλους εμάς που από καιρό ζητούσαμε να αλλάξει κάτι στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας και επιτέλους να νιώθουμε ότι θα αποδίδεται δικαιοσύνη στην ΔΕ. Μας δικαίωσες γιατί και εσύ ο ίδιος καταλαβαίνοντας πως δεν σε παίρνει άλλο, ταυτίστηκες με την σκέψη αλλά και την επιθυμία  όλων μας και παραιτήθηκες.
Όμως παρόλη την σπουδή σου και την βιασύνη σου να παραιτηθείς μετά την περιβόητη για σένα πλέον υπόθεση Arthur Lee και πάλι άργησες. Γιατί θα έπρεπε να το είχες κάνει από καιρό. Έδειξες υπέρμετρο ζήλο και αγνόησες το καταστατικό της ομοσπονδίας στα περί μεταγραφών ξένων παικτών άρθρα, άδειασες τον Ερευνώντα λειτουργό που στο πόρισμα του μιλούσε για ΔΟΛΟ και έθεσες τον εαυτό σου πάνω από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία που σου έλεγαν επίσημα και γραπτώς ότι ο Φάκελος του Δόλου δεν ταχυδρομήθηκε ποτέ την Κυριακή 26/9/10, γιατί απλά τα Ταχυδρομεία ήταν κλειστά τις Κυριακές.
Παραβίασες νομικές διαδικασίες (βλέπε σύνθεση δικαστικής), πίεσες καταστάσεις για να δικάσεις αυτή την υπόθεση, που το αποτέλεσμα της όποιο και αν τελικά είναι, θα σε ακολουθεί για πάντα. ‘Οπως θα σε ακολουθά η εφεύρεση πέρσι να συντρέχουν οι ποινές δυο διαφορετικών δικών (και στις δυο κατηγορούμενο το ΑΠΟΕΛ). 'Οπως θα σε ακολουθά η απόφαση να μηδενίσεις τον Κεραυνό γιατί κάποιο παιδάκι 15 χρονών με δελτίο του Κεραυνού, χωρίς δευτερόλεπτο συμμετοχής που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα (αντίπαλος και τότε το ΑΠΟΕΛ). Όπως η απόφαση για μηδενισμό της ΑΕΛ διότι δεν δούλεψε το χρονόμετρο του γηπέδου της (με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ). Όπως η απόφαση για μηδενισμό της Ομόνοιας πέρσι, αντί της τιμωρίας του διαιτητή που της ζήτησε να επανέλθει στο γήπεδο αφού διέκοψε ο ίδιος τον αγώνα για... 75(!) λεπτά μετά από επεισόδια των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας (αντίπαλος το ΑΠΟΕΛ). Όπως οι φετεινές εφευρετικές αποφάσεις για το ότι οι κανονισμοί της FIBA στα θέματα εγγραφής παικτών υπερισχύουν του ιδίου του Καταστατικού της Κυπριακής Ομοσπονδίας, που εσύ και οι συνεργάτες σου συνέταξαν (αντίδικος το ΑΠΟΕΛ) και ένα σωρό άλλες αποφάσεις. Ένα σωρό αποφάσεις όχι με γνώμονα την δικαιοσύνη αλλά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Είχες δηλώσει ότι θα ήταν η τελευταία σου υπόθεση και με κάθε τρόπο έπρεπε την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ να την δικάσεις εσύ; Εδώ θέλουμε τις απαντήσεις και όχι στο γιατί παραιτήθηκες. Και γιατί δεν παραιτήθηκες όπως είχες δηλώσει προτού δικάσεις την υπόθεση Lee; Και κάτι ακόμα περίεργο. Μαζί με την δική σου παραίτηση ήρθαν και αυτές όσων συνταυτίστηκαν μαζί σου σε αυτή την περίεργη υπόθεση. Μια απόφαση που γράφτηκε σε πέντε απλές γραμμές το σκεπτικό της οποίας όμως ακόμα δεν έχει δοθεί σε κανένα.
 Εσύ ο ίδιος σε δηλώσεις σου είπες πως δεν βγήκε απόφαση όταν εμείς ζητούσαμε την παραίτηση σου και ότι το σκεπτικό της θα το έγραφες εσύ. Άραγε θα το γράψετε εσείς οι παραιτηθέντες (και πως γίνεται αυτό) ή θα περιμένουμε αρκετά ακόμη για να καταλάβουμε τι πραγματικά συνέβη.
Η παραίτηση σου μας ανακουφίζει και μας δίνει ελπίδες όλους εμάς της Καλαθόσφαιρας (τους υγιώς σκεπτόμενους), ότι η ΔΕ θα δει επιτέλους καλύτερες μέρες.
ΑΕΚ,ΑΕΛ,ΑΠΟΛΛΩΝ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΕΘΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΚΕΡΑΥΝΟΣ».

No comments:

Post a Comment