Monday, January 16, 2012

Μαχαίρωμα και ληστεία σε καφενείο στο Τσέρι

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε καφενείο στο Τσέρι. Δυο νεαροί, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Τουρκοκύπριος, εισέβαλαν στο καφενείο και, αφού επιτέθηκαν με μαχαίρι στην ιδιοκτήτριά του, τη λήστεψαν και τράπηκαν σε φυγή.  H ιδιοκτήτρια του καφενείου μαχαιρώθηκε στο λαιμό από τους δράστες που της έκλεψαν τις εισπράξεις της ημέρας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 2130 χθες ενώ 66χρονη, που βρισκόταν στο καφενείο της στο Τσέρι, ετοιμαζόταν να κλείσει, εισήλθαν σε αυτό δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 20 ετών και ζήτησαν να αγοράσουν τσιγάρα.  Όταν η 66χρονη γύρισε την πλάτη της για να φέρει τσιγάρα από παρακείμενο πάγκο, ο ένας από τους δύο ανέσυρε μαχαίρι με το οποίο την κτύπησε και τραυμάτισε στην περιοχή του λαιμού. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφού προηγουμένως της έβγαλαν την ποδιά, η οποία περιείχε το ποσό των 3 χιλ. ευρώ περίπου σε χαρτονομίσματα και κέρματα.

Στο καφενείο μετέβησαν γείτονες που άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και την εντόπισαν να βρίσκεται στο έδαφος με αίμα στο λαιμό.  Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ανοικτά θηλαστικά τραύματα στο λαιμό και κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο.  Τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία, ανακρίθηκαν και εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.  Οι ύποπτοι υπέδειξαν σκηνές σε δύο τοποθεσίες στην Λευκωσία όπου ανευρέθηκε ποσό ύψους 3.382 ευρώ.

No comments:

Post a Comment