Wednesday, December 29, 2010

Η ΚΕΟ πρωταγωνιστεί σε τσόντα αλλά ξενέρωσαν τα αφεντικά

Οι άνθρωποι της ΚΕΟ κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό όταν πληροφορήθηκαν πως εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών αποφάσισε να συμπεριλάβει το προϊόν τους σε μία σκηνή. Αμέσως κινήθηκαν νομικά και ζήτησαν ασφαλώς να αφαιρεθεί η επίμαχη σκηνή.
Η επίμαχη σκηνή γυρίζεται σε μία ελληνική ταβέρνα και το μπουκάλι της ΚΕΟ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις των δύο πρωταγωνιστών. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό η ΚΕΟ κινήθηκε νομικά ζητώντας ασφαλώς να αφαιρεθεί το προϊόν τους από τη συγκεκριμένη ταινία. Άλλωστε η ΚΕΟ είναι εταιρία που ελέγχεται από την Εκκλησία της Κύπρου και οποιοσδήποτε συσχετισμός του brand με παραγωγές αυτού του είδους είναι ανεπίτρεπτος.
Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΕΟ Ηλίας Σώζου, δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό «Απογοητευμένος που η φιάλη της ΚΕΟ προβάλεται με τέτοιο τρόπο σε πορνογραφικό φιλμ». Όπως μάλιστα μας αποκάλυψε, σε επικοινωνία που είχαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΕΟ με την εταιρία παραγωγής τους είπαν ότι δεν θα έπρεπε να νοιώθουν θιγμένοι αφού οι ίδιοι ήθελαν να προβάλουν την ελληνικότητα της μπύρας ΚΕΟ ως τη μοναδική ελληνική μπύρα.

3 comments:

  1. Σε αμερικανικό τσοντο-πορνό site, με εκατοντάδες βίντεο που βλέπεις επί πληρωμή, γυρίστηκε αρχές του 2009 και ένα επεισόδιο γυρισμένο σε μια μικρη ελληνική ταβέρνα, με μια μπουκάλα μπύρα ΚΕΟ να γίνεται πρωταγωνιστής, δηλαδή έδειξαν τη μάρκα της, είπαν το όνομά της και από που είναι και τελικά χρησιμοποιούν τη μπουκάλα ανάμεσα στα στήθη της πρωταγωνίστριας να χύνει μπύρα στο στόμα του άντρα. Διαφήμιση δηλαδή δωρεάν και άκοπη! Αλλά που να εκτιμήσουν οι στενόμυαλοι, σεμνότυφοι Κυπραίοι. Λες και μπύρα και σεξ (και τσόντα) δεν πάνε μαζί. Στο φιλμ ακούγεται και ελληνική παραδοσιακή μουσική και βλέπουμε ελληνικά φαγητά.

    Πάντως φαίνεται στις φώτο τώρα να έχουν σβήσει κάπως τις μάρκες τις μπύρας και άλλων κρασιών.

    ReplyDelete
  2. Μην ξυπνάς τον ττοπουζοΚυπραίο φίλε SKonte :)

    ReplyDelete
  3. Δεν έχει φόβο να ξυπνήσει, μεινε ησυχος/χη

    ReplyDelete