Thursday, March 22, 2012

Οι νικήτριες των 7ων Madame Figaro Awards

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Xρονιάς 2011, που παρουσίασε η Woman’s Card της Λαϊκής Τράπεζας τίμησαν για ακόμα μια χρονιά τις γυναίκες που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε. Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro διοργάνωσε το θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες.
15,901 αναγνώστες του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου ψήφισαν και ανέδειξαν τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες Γυναίκες της Χρονιάς 2011. Οι κατηγορίες ήταν 9 και δόθηκαν και 2 τιμητικά βραβεία, το βραβείο Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή του εμπνευστή αυτού του θεσμού και αυτό της Συνολικής Προσφοράς. Συνολικά φέτος υπήρχαν 11 βραβεύσεις.
Οι κυρίες που βραβεύθηκαν ήταν οι πιο κάτω:


ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ Το βραβείο απένειμαν η Ολυμπία Δουκάκη (βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός) και η Μιμή Ντενίση (ηθοποιός).  
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ / ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΛΙΝΑ ΚΑΣΣΙΑΝΙΔΟΥ Το βραβείο απένειμαν ο Αργύρης Αγγέλου (ηθοποιός), Θέμης Γιωργαντάς (παρουσιαστής) και η Σύλια Ιωαννίδου (Αρχισυντάκτρια της Madame Figaro Κύπρου).  
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΡΗΝΑ ΚΑΤΣΕΛΛΗ Το βραβείο απένειμαν ο Μάνος Μωϋσέως (Γενικός Διευθυντής Ραδιοφώνων και Εφημερίδων Συγκροτήματος Δίας) και η Παναγιώτα Μονιά (ηθοποιός στη σειρά της τηλεόρασης Σίγμα «Φόντο Κόκκινο»).   
ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΧΡΥΣΤΑΛΛΕΝΗ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗ Το βραβείο απένειμαν ο Χρήστος Στυλιανίδης (Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας και η Νικολέτα Καρά (ηθοποιός). 
FASHION DESIGNER – ΜΑΡΣΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ Το βραβείο απένειμαν ο Γιώργος Καπουντζίδης (ηθοποιός) και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (ηθοποιός).  
MEDIA PERSON ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ Το βραβείο απένειμαν η Δημήτρης Τοκαρής (Διευθυντής Τοπικών Παραγωγών Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ) και η Μαρία Καβογιάννη (ηθοποιός). 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Το βραβείο απένειμαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (Παρουσιαστής) και η Ελένη Θεοχάρους (περσινή νικήτρια). Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε ίδρυμα που θα επιλέξει η βραβευμένη. 
ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Το βραβείο απένειμαν ο Κώστας Καραφώτης (τραγουδιστής) και η Μαριλένα Ιεροδιακόνου (Γενική Διευθύντρια Περιοδικών Συγκροτήματος Δίας)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ / ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΔΕΣΠΩ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ Το βραβείο απένειμαν η Ροδούλα Χατζηκυριάκου (Γενική Διευθύντρια της Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος) και ο Αντώνης Βλοντάκης (αθλητής).  
ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - HELEN ΣΩΤΗΡΙΟΥ Το βραβείο απένειμε ο Υπουργός Υγείας Δρ.Σταύρος Μαλάς και ο Δρ. Γεώργιος Μαρκουλλής (Καθηγητής Ιατρικής, Ειδικός Ογκολόγος – Αιματολόγος).
ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΕΙΟΝ ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ – ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΙΑ Το βραβείο απένειμαν η Έφη Παπαϊωάννου – Χατζηκωστή και ο Γιώργος Μιχαήλ (Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος Δίας και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ).  
Οι εκπλήξεις της βραδιάς
  Σε ένα κατάμεστο θέατρο απολαύσαμε στην έναρξη της μεγάλης εκδήλωσης μια έκπληξη που δεν περίμενε κανείς, ένα μουσικοχορευτικό show από τους 2 παρουσιαστές Κατερίνα Παπουτσάκη και Μιχάλη Μαρίνο που ενθουσίασαν το κοινό με τις φωνητικές και χορευτικές τους ικανότητες. Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς άνοιξε η Τάμτα ερμηνεύοντας τη νέα της επιτυχία «Νιώσε την καρδιά» και το «Tonight». Δεύτερος εμφανίστηκε ο Δήμος Αναστασιάδης, με το τραγούδι «Χτίσε μια γέφυρα» και το γνωστό «Τάσεις καταστροφής». Μετά εμφανίστηκε η Ήβη Αδάμου η περσινή βραβευμένη στην κατηγορία Ερμηνεύτρια, τραγουδώντας το τραγούδι «Lalalove» με το οποίο θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στο κλείσιμο της λαμπερής βραδιάς μας εντυπωσίασαν το συγκρότημα ΜΕΛISSES με τις επιτυχίες τους ξεσηκώνοντας τον κόσμο με την ενέργεια και το κέφι τους. Το παρών τους όμως έδωσαν και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί και παρουσιαστές όπου πολλοί από αυτούς ήρθαν από την Ελλάδα αποκλειστικά για να βρίσκονται στη μεγαλύτερη γιορτή της γυναίκας στην Κύπρο, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέμης Γιωργαντάς, ο Κώστας Καραφώτης, η Μιμή Ντενίση, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Μαρία Καβογιάννη και η Νικολέτα Καρρά. Και φέτος η βραδιά, είχε  φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων δηλαδή το ποσό των € 13127,34 δόθηκε στην κα. Στέλλα Κυριακίδου η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία κοινωνική προσφορά και θα τα διαθέσει στο κοινωνικό σκοπό που θα επιλέξει η ίδια. Η βραδιά έκλεισε πανηγυρικά όπου όλοι οι καλλιτέχνες και παρουσιαστές της βραδιάς βγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν όλοι μαζί το «Κλείσε τα μάτια». Η σκηνή γέμισε με confetti και ήρθε το τέλος των 7ων βραβείων για τις Γυναίκες της χρονιάς αφήνοντας σε όλους αισθήματα συγκίνησης, περηφάνιας και χαράς.  
  Μετά την τελετή βράβευσης ακολούθησε after party στο Occhio Air με άφθονο ποτό με την Smirnoff να προσφέρει τα ποτά όπου οι καλλιτέχνες και παρουσιαστές διασκέδασαν με τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .
 ΧΟΡΗΓΟΙ: Παρουσιάζει: η Woman’s Card της Λαϊκής Τράπεζας Μέγας Χορηγός: Nestle Fitness Χορηγός Μετακινήσεων: Volvo Χορηγοί:  L’Oreal Paris, Beauty Line με προϊόντα Diego dalla Palma, Tofarco, Επίσημος Αερομεταφορέας: Cyprus Airways Xoρηγός φιλοξενίας: Londa Ηοtel Χορηγός Επικοινωνιακού Υλικού: Landascolour Ltd Υποστηρικτές: Zorbas Catering, Haute Coiffure Επιμέλεια Διακόσμησης: Minimal Flowers Οργάνωση Παραγωγής: Beyond Entertainment H κατάμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του European University of Cyprus.   ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: 1. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο senior make up artist  Μιχάλης Ορφανίδης των καταστημάτων Beauty Line με την ομάδα του με προιόντα Diego Dalla Palma. 2. To styling των μαλλιών επιμελήθηκε η καλλιτεχνική ομάδα Haute Coiffure Francaise Κύπρου με προιόντα L’Oreal Professionel 3. Την διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκε η Minimal Flowers. 4. Τα ποτά στο θέατρο και στο after party ήταν μια προσφορά της Smirnoff. 5. H Woman’s Card της Λαϊκής Τράπεζας έδωσε σε όλες τις γυναίκες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ένα όμορφο εντυπωσιακό δώρο, ένα ασημένιο βραχιόλι.

No comments:

Post a Comment