Thursday, March 8, 2012

Nova: Ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού πρώτη φορά σε 3D

Με την πρώτη ελληνική παραγωγή 3D υποδέχεται η Nova Cyprus το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 19:30. H Nova συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να παρέχει υψηλού επιπέδου τηλεοπτική εμπειρία στο συνδρομητικό της κοινό, θα προσφέρει αποκλειστικά το μεγάλο ντέρμπι, εισάγοντας μια μοναδική στα κυπριακά τηλεοπτικά δεδομένα καινοτομία: την πρώτη πλήρως ελληνική 3D παραγωγή και μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα.
Πως θα γίνει η παραγωγήΜια πολυπληθής ομάδα παραγωγής θα μεταφέρει την απόλυτη αίσθηση της δράσης του ντέρμπι της χρονιάς κατευθείαν στο σαλόνι των συνδρομητών της Nova Cyprus, σε μια 3D παραγωγή και μετάδοση που δεν έχει προηγούμενο σε Ελλάδα και Κύπρο. Για τις ανάγκες της 3D μετάδοσης θα επιστρατευτεί όλη η τεχνογνωσία και η εμπειρία του επιτελείου της Nova από διεθνείς συμπαραγωγές επιπέδου UEFA, προκειμένου να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό την απόλυτη 3D εμπειρία θέασης, αποκλειστικά και μόνο μέσα από την δορυφορική πλατφόρμα της Nova Cyprus και το κανάλι Nova3D. Η νέα εμπειρία θέασης θα προσφερθεί στους συνδρομητές της Nova χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Τι χρειάζεται για τη θέαση 3DΠαράλληλα, ενόψει της μεγάλης μάχης, θα ετοιμαστεί από τους έμπειρους αθλητικούς συντάκτες της Nova, ειδική εκπομπή Pre Game Show, επίσης σε 3D παραγωγή. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι
συνδρομητές είναι να καθίσουν αναπαυτικά στο σαλόνι τους, και να ζήσουν όλη την ατμόσφαιρα από το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς στη «ζωντανότερη» παραγωγή όλων των εποχών ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι: (α) η ενεργή σύνδεση Nova Cyprus, (β) ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865, (γ) τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης και ειδικά γυαλιά 3D θέασης.
Δυνατότητα επιλογής σχολιαστή Η Nova Cyprus καινοτομεί και στον τρόπο ηχητικής μετάδοσης του αγώνα, παρέχοντας για πρώτη φορά την πλήρως προσωποποιημένη μετάδοση, μέσα από τη δυνατότητα επιλογής τριών διαφορετικών σχολιασμών στην αποκλειστική μετάδοση από Novasports1 και NovasportsHD:
- Των Ισίδωρου Πρίντεζη και Άγγελου Στυλιάδη, στον σχολιασμό της Nova
- Του Κώστα Γκόντζου (ρεπορτάζ ΠΑΟ)
- Του Νίκου Γέμελου (ρεπορτάζ Ολυμπιακού)
Έτσι οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» τηλεθεατές, θα έχουν τη δυνατότητα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, να απολαύσουν και να ζήσουν την ένταση του ντέρμπι και μέσα από την οπτική γωνία της αγαπημένης ομάδας τους, όπως αυτή θα εκφραστεί από τους δύο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους της Ελλάδας. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν σχολιασμό από το τηλεχειριστήριο τους και να «ακούσουν» το ντέρμπι ζωντανά στα χρώματα της ομάδας τους.
Πόσο κοστίζουν είπαμε οι 3D τηλεοράσεις?

No comments:

Post a Comment