Tuesday, March 6, 2012

HTC One X με Android 4.0 Ice Cream Sandwich - Το απόλυτο smartphone έρχεται Κύπρο!

Παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη στο Mobile World Congress (MWC) το νέο σούπερ έξυπνο κινητό το HTC One X, που σύμφωνα με τους ειδικούς μάλλον είναι το καλύτερο κινητό της έκθεσης τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά και για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του με unibody Design.   Η τιμή του στην Κύπρο αναμένεται να είναι τουλάχιστον 600 ευρώ και το περιμένουμε τον επόμενο μήνα

Διαθέτει οθόνη 4,7 ιντζών «HD 1280 x 720p S-LCD2 οθόνη, με επεξεργαστή 1,5 GHz QuadCore NVIDIA Tegra 3, 1GB μνήμη (RAM) και 32GB εσωτερική μνήμη (26GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν) και dual-shutter κάμερα 8MP BSI 28mm f/2.0 με LED flash (1080p) που μπορεί να τραβάει φωτογραφίες ενώ ταυτόχρονα καταγράφει βίντεο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν MHL, NFC δυνατότητες, με Android Ice Cream Sandwich v4.0 με HTC Sense UI 4.0. Είναι επίσης εξοπλισμένο με gorilla glass και τα πλήρη specs επιβεβαιώνουν τα 9,29 χιλιοστά πάχους του. Ακόμα με το HTC One X θα προσφέρονται 25GB ΔΩΡΕΑΝ επιπλέον αποθηκευτικού χώρου μέσω της εφαρμογής Dropbox.

No comments:

Post a Comment