Tuesday, November 15, 2011

Marfin Laiki: Εκτός ποδοσφαίρου

Μετά από πέντε χρόνια η Marfin Laiki, που αποτέλεσε και το μεγαλύτερο χορηγό στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αποχωρεί όπως όλα δείχνουν αφού ΚΟΠ και τράπεζα δεν συνεννοήθηκαν σωστά σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας Sport Day.
 
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του αντιπροέδρου της Marfin Laiki, Νεοκλή Λυσάνδρου, ο οποίος τονίζει πως η ΚΟΠ δεν σεβάστηκε την τράπεζα. Σημειώνει πως προ μηνών μίλησε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για ανανέωση του χορηγικού πακέτου για το πρωτάθλημα και μάλιστα πρότεινε και συγκεκριμένο ποσοστό αύξησης.
 
Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης από τότε δεν μίλησε ξανά με την Marfin Laiki και μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύθηκε η έναρξη διαδικασίας προσφορών για χορηγία του πρωταθλήματος εκ μέρους της Ομοσπονδίας. Με τη σειρά του Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναφέρει στην εφημερίδα πως δεν μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση που αφορά πολλά εκατομμύρια μόνος και η διαδικασία των προσφορών είναι η πιο σωστή.
 
Να σημειωθεί ότι η Marfin Laiki είναι χορηγός του κυπριακού πρωταθλήματος από την αγωνιστική περίοδο 2008-09 και θα είναι έως και το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ το ύψος της χορηγίας της προς την ΚΟΠ φτάνει τα 3,5 εκ. ευρώ. Το μέλλον της συνεργασίας τράπεζας και ομοσπονδίας θα ξεκαθαρίσει μετά τον Δεκέμβριο, οπότε και θα ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο χορηγός για την πενταετία 2012-17, με τα δεδομένα στις σχέσεις των δύο εταίρων σήμερα να μην είναι και τα πιο θετικά.
 
 

No comments:

Post a Comment