Wednesday, November 30, 2011

ΤΟ SHOWTIME-CY ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΝΟΜΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΦΩΤΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Διευκρινιστική ανακοίνωση έχει βγάλει το ShowTime-cy σχετικά με το άρθρο που αναδημοσιεύσαμε κι εμείς για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή που τον έπιασε στα πράσα η γυναίκα του με τραβεστί.  Η ανακοίνωση εκφράζει και αφορά και το Kypriakablog (και όχι Kypriakoblog κύριε Μαρκίδη) γι αυτό την αναδημοσιεύουμε:



Σήμερα το μεσημέρι το ShowTime-cy έλαβε μία επιστολή από τον κύριο Αλέκο Μαρκίδη σχετικά με το θέμα του παντρεμένου ποδοσφαιριστή και το ερωτικό σκάνδαλο με την γυναίκα του έχοντας ως πελάτη τον εκπληκτικό άσσο του ΑΠΟΕΛ τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Το όλο ρεπορτάζ του ShowTime-cy ποτέ μα ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα του αγαπημένου ποδοσφαιριστή, ποτέ μα ποτέ δεν έχει αναρτήσει οποιαδήποτε φωτογραφία του γιατί πολύ απλά... δεν τον αφορά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ που έπιασε η σύζυγος του. Το ρεπορτάζ μας μιλάει για παντρεμένο ποδοσφαιριστή, άρα δεν έχει καμία σχέση ο συγκεκριμένος άσσος του ΑΠΟΕΛ. Λυπούμαστε ειλικρινά που κάποιοι συνάδελφοι - άθελα τους ή εσκεμμένα - ανέφεραν όνομα από μόνοι τους χρησιμοποιώντας ως πηγή το ShowTime-cy. Είναι ανέντιμο να εκθέτουμε έτσι έναν άνθρωπο και να αναστατώνουμε την οικογενειακή - επαγγελματική - και φιλική του ηρεμία. Ποτέ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα πέφταμε τόσο χαμηλά. Χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη για άλλες αναρτήσεις που "αποκαλύπτουν" ονόματα και καταστάσεις και πάλι ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ που αναστατώθηκε ένας άνθρωπος που καμία σχέση δεν έχει με το ΔΙΚΟ μας ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Κύριε Νεκτάριε Αλεξάνδρου, με εκτίμηση προς το άτομο σας, σας διαβεβαιώνουμε πως σας σεβόμαστε ως ποδοσφαιριστής και ως κύπριος πολίτης όμως το ShowTime-cy σε κανένα από τα κείμενα του ΔΕΝ ανέφερε το όνομα σας, ούτε καν σας "φωτογράφισε"... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να σπιλώνουμε έτσι ΑΘΩΟΥΣ ανθρώπους και πόσο μάλλον ΕΝΑ τόσο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ.
Στην ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαστείτε & περνάει από το ΧΕΡΙ μας.


Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/2011/11/showtime-cy_30.html

No comments:

Post a Comment