Wednesday, March 23, 2011

Δωρεάν Στοίχημα: 30 ευρώ δώρο χωρίς κανένα όρο!!!!!

Ναι είναι αλήθεια, η Eurobet σας δίνει 30 ευρώ δώρο χωρίς κανένα όρο.  Προλάβετε όμως γιατί ισχύει μόνο εώς 31/03/2011.  Το eurobet-bonusgame.gr είναι μια πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια της Eurobet.com όπου κατόπιν εγγραφής ο κάθε χρήστης κερδίζει αυτόματα 30 ευρώ. Μπορεί επίσης να στείλει προσκλήσεις στους φίλους του ώστε να πάρουν και αυτοί μέρος στην ενέργεια.
Για κάθε φίλο που δημιουργεί λογαριασμό στην Eurobet o χρήστης κερδίζει επιπλέον 30 ευρώ. Το συνολικό ποσό των κερδών είναι για χρήση αποκλειστικά στο eurobet.com με μόνη προϋπόθεση η ελάχιστη κατάθεση και ποντάρισμα μόνο 5 ευρώ.
Δεν υπάρχουν άλλοι κρυφοί όροι!
Η ενέργεια λήγει στις 31/03/2011. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού και οι οδηγίες συμμετοχής στο: http://affiliate.linkwise.gr/z/328893/CD1404/&dp=25068


Η Eurobet.com ιδρύθηκε το 1996 και είναι πρωτοπόρος στα διαδικτυακά στοιχήματα και παιχνίδια. Σήμερα, είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ηλεκτρονικών παιχνιδιών της Ευρώπης παρέχοντας Στοιχήματα για Ποδόσφαιρο, Champions League, Προκριματικούς για το Euro 2012, Premier League, Serie A, Primera Liga, Super League Soccer, στοιχήματα για τα μεγάλα και μικρά πρωταθλήματα Τένις, στοιχήματα για Μπάσκετ στα Euroleague, Eurocup, A1 League, ACB League, στοιχήματα για Formula 1, Ζωντανές αποδόσεις και στοιχήματα εν ώρα αγώνα, Δωρεάν στοιχήματα, Αποδόσεις, Συμβουλές, Νέα στοιχημάτων, παιχνίδια Πόκερ, Καζίνο, Τυχερά παιχνίδια, Λόττο, παιχνίδια δεξιοτήτων και άλλα πολλά.

Κάντε κλικ εδώ, κάντε confirm το email σας και παίξτε στοίχημα δωρεάν

Πηγή: http://www.kouponi-stoixima.com/

No comments:

Post a Comment