Saturday, March 12, 2011

Στη φυλακή η Τζούλια;

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την υπόθεση των ερωτικών DVD. Η Τζούλια φέρεται να απέκρυψε την αμοιβή της με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία σε βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, Χαρ. Τζώνη.
 
    Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά ισχυρισμούς τής κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς. 
 
    Για το επίμαχο DVD, που είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα», η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Είχε πει, επίσης, πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή.
 
    Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», Δημήτρης Σειρηνάκης, ωστόσο όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ. 

No comments:

Post a Comment