Sunday, March 6, 2011

Urban Rivals: Για να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια!


Το Urban Rivals, το πιο πετυχημένο on-line δωρεάν παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, τώρα και στην ελληνική έκδοσή του. Με περισσότερους από 12.500.00 παίχτες σε όλο τον κόσμο να έχουν ήδη κατηφορίσει στο πεδίο μάχης του Clint City, σας καλεί να δώσετε την μάχη σας και να πιάσετε την κορυφή. Urban Rivals καθορίζετε οι ίδιοι τους στόχους σας, βάσει των προτιμήσεών σας και του χρόνου που διαθέτετε.

Έτσι, πέρα από τις μάχες ένας ενάτντια ενός μπορείτε να λάβετε μέρος σε διάφορες αποστολές, να πολλαπλασιάσετε τις ανταλλαγές χαρακτήρων για να συγκεντρώσετε ολόκληρη τη συλλογή, ή ακόμα και να παίξετε απλά για διασκέδαση εναντίον των φίλων σας με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Μπορείτε να βελτιώσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας pack χαρακτήρων στο Κατάστημα ή ανταλλάσοντας τους χαρακτήρες σας με τους άλλους παίκτες.

Καλή διασκέδαση και σεβασμό στον αντίπαλο!!!


Διαφορετικές συμμορίες θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο στην πόλη. Oι μάχες είναι σκληρές και τα απρόοπτα πολλά. Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, καθώς χουλιγκάνοι και εγκληματίες κάνουν ότι θέλουν στους δρόμους της πόλης και έχουν βάλει στο στόχαστρο όλο το τζετ σετ που συνεχίζει να καταναλώνει απρόκλητα σαμπάνια σε prive party. Σε αυτή την πόλη που η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη , ακόμη και τα ζώα πιστεύουν ότι αυτή η γη είναι μόνο δικιά τους. Όλες οι ομάδες έχουν την στρατηγική τους και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Κάθε παίχτης με την εγγραφή του και περνώντας τις πύλες του Clint City, έχει στην διάθεση του 8 κάρτες χαρακτήρων οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Για να εξελιχθούν οι χαρακτήρες σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους άλλους παίκτες. Εκεί στο πεδίο μάχης και βλέποντας τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου σας, σκεφτείτε έξυπνα και κάντε τις σωστές κινήσεις. Στο τέλος του κάθε αγώνα, οι μαχητές σας κερδίζουν εμπειρία και γίνονται σταδιακά όλο και πιο δυνατοί , μέχρι που κάποια στιγμή μπορούν να ξεκλειδώσουν απίστευτες δυνάμεις και μπόνους! Κάθε φορά που ένας από τους χαρακτήρες σας περνάει ένα επίπεδο, η εμφάνισή του αλλάζει.

Στο
 

No comments:

Post a Comment