Thursday, March 3, 2011

Ερχεται καμπάνα για Φέργκιουσον

Το βίντεο με το ξέσπασμα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον για τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Τσέλσι πρόκειται να εξετάσει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει ποινή μέχρι και δύο αγωνιστικών.
  

Ο Φέργκιουσον ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του Μάρτιν Ατκινσον στο παιχνίδι της Τρίτης (01/03) και κυρίως με το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Τσέλσι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λάμπαρντ και χάρισε την νίκη του με 2-1.
"Ηταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλαμε έναν δίκαιο διαιτητή, όμως δεν τον είχαμε. Δεν ξέρω γιατί σφύριξε σε αυτό το ματς. Σκέφτηκα τα χειρότερα μόλις έμαθα ότι θα είναι διαιτητής στοματςο Ατκινσον", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.
H FA ζήτησε να δει το βίντεο από το επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δηλώσεις του Φέργκιουσον προκειμένου να το εξετάσει και να δει αν θα τον καλέσει σε απολογία, ή αν θα τον τιμωρήσει.
Αν η ομοσπονδία επιβάλει ποινή στον έμπειρο τεχνικό, αυτή θα ισχύσει μετά το κυριακάτικο (06/03) παιχνίδι με την Λίβερπουλ.

No comments:

Post a Comment