Wednesday, March 23, 2011

Ληστής με καμουφλάζ για κλάματα!

Με το ίδιο του το «όπλο» κυνήγησε τον ληστή η υπάλληλος περιπτέρου στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό. Ο καμουφλαρισμένος, με κουκούλα και μια στρώση χόρτων στο πρόσωπο για κάλυψη, επίδοξος ληστής προσέγγισε το περίπτερο δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Έστρεψε το σκουπόξυλο που κρατούσε κατά της 40χρονης υπαλλήλου, απαιτώντας τα χρήματα του ταμείου. Εκείνη χωρίς να αιφνιδιαστεί, αλλά περισσότερο απορώντας με την εμφάνιση του ληστή, του άρπαξε το σκουπόξυλο απ’ το χέρι κι άρχισε να τον κυνηγά. Άοπλος κι ανυπεράσπιστος ο ληστής το έβαλε στα πόδια και χάθηκε στο σκοτάδι.

Αμέσως με την καταγγελία της παραπονούμενης υπαλλήλου και την περιγραφή του επεισοδίου, οι αστυνομικοί κατάλαβαν με ποιον είχαν να κάνουν. Τα διαδραματισμένα γεγονότα «φωτογράφιζαν» τον «παλιό γνώριμό» τους, έναν 34χρονο που πάντα με πρόχειρο κι ερασιτεχνικό τρόπο «χτυπούσε» για «ζεστό» κι «εύκολο» χρήμα, περίπτερα και φούρνους. Τότε εκφοβίζοντας την ελληνοκύπρια υπάλληλο άρπαξε το κουτί της ταμειακής μηχανής, που περιείχε 340 ευρώ.

Η σύλληψή του και στη πρώτη υπόθεση ήταν θέμα ωρών. Το Δικαστήριο τον προφυλάκισε για μερικές μέρες, αλλά με την απόλυσή του, επιδόθηκε και πάλι στο γνώριμό του σπορ, με άκρως ερασιτεχνικό κι αδέξιο τρόπο. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν χθες είπε πως χρειαζόταν άμεσα κάποια χρήματα για να εξασφαλίσει τη δόση του, αφού είναι χρήστης ναρκωτικών.

No comments:

Post a Comment